Dnevni centar za pomoć djeci iz porodica sa višestrukim problemima „Dječiji dnevni centar“, Trebinje

Datum registracije Udruženja: 18.10.2010. godine

Misija i vizija

Misija ovog Centra je pružanje kvalitetnih usluga djeci, posebno onoj koja dolaze iz porodica sa višestrukim problemima a sve to u cilju njihovog pravilnog psiho – socijalnog razvoja.
Vizija ove organizacije su prošireni kapaciteti u smislu prostorne opremljenosti kao i zaposlenog osoblja, te regulisanje zakonske regulative kako bi Dnevni centar ušao zvanično u sistem socijalne zaštite, a u svrhu pružanja kvalitetnih usluga djeci, posebno onoj koja dolaze iz porodica pod rizikom.

Socijalne usluge koje udruženje pruža:

socijalneusluge logo small

Cilj stranice www.socijalneusluge.ba je da vremenom mapira sve organizacije u Bosni i Hercegovini koje nude socijalne usluge za djecu te da mapira te usluge koje te organizacije nude.

Program podržao:

asb logo rgb

Stranica je izrađena uz podršku Udruženja samarićanskih radnika (Arbeiter-Samariter-Bund) kroz pilot projekat „Više znanja, više mogućnosti“.

O socijalnim uslugama

Socijalne usluge su aktivnosti, odnosno stručni postupci institucija, organizacija i službi formiranih radi promocije i ostvarivanja dobrobiti građana. Usluge mogu biti raznolike i uključuju pomaganje ljudima da postanu nezavisni do stepena do kog je to moguće. 

Kontakt

 Ova adresa el. pošte je zaštićena od spambotova. Omogućite JavaScript da biste je vidjeli.
  +38751923270
  +38751923270
  www.socijalneusluge.ba